Vår

Hej!

Nu börjar man äntligen känna att det är vår här uppe i norrland. Det är såpass varmt att man kan sitta ute i solen utan vinterjackan och även gå promenader i t-shirt. 

Fast... Jag ska såklart ha oturen att jobba när det strålar såhär fint ute. 
Börjar verkligen sakna jordgubbar. Jag ska nog köpa mig egna jordgubbsplantor när jag skaffar lägenhet. Mums 


Ha en trevlig dag!

Tur!!

God morgon!

Sitter just nu i väntrummet med Zoe i mitt knä. Hon har redan fått sövningssprutan så hon ska strax in och spola ögat.

För övrigt så hade jag så sjukt tur tidigare. Skulle sätta in lite kontanter på banken, vlket tar 2 minuter, så jag ställde mig bara på parkeringen och sprang in. När jag går ut ser jag två parketingsvakter stå framför min bil och pilla på sin lilla dator. Hinner bli irriterad och låser upp bilen och går rakt förbi. Då går dom bara vidare. 
Tack och lov! Hade varit onödiga 400kr! 

Nu tog dom skrutt iaf. 
Love❤️

GOLDEN

God kväll!
 
Idag var det jobb 11-19. Vi hade en sån sjukt bra middag idag, i princip fullbokat och massa andra folk som ville ha mat. 
Skellefteå vanm förövrigt SM guld i hockey. Tyvärr inget som jag bryr mig om, men kul för resten av denna håla.
 
Hur som, imorgon blir det att åka till vetrinären igen kl 10. Förhoppningsvis blir det sista gången och hennes öga blir bra efter det här. 
 
Så vacker!♥
 
Nu ligger jag och kollar på Geordie Shore medans pojken min är på jobbet. Man måste ju passa på då pojkfan inte gillar serien.
 
Natti!

Saknar sommar

God dag kära medmänniskor! 

Är så sjukt trött idag. Kunde inte somna igår förän ca 02.30 och vaknar i panik kl 06 av att kattfan välter ut ett stort vattenglas rakt ner i sängen. Såklart allt på min sida och hela täcket. 

Sen en annan sak som stör mig, nu när vi lix är negativa, att man bor i detta land. Vinterhalvåret är så sjukt tråkigt. Det jag har mest cravings efter måste vara sol, vattenmelon och bär. Tänk att bara kunna sitta i shorts utomhus och när det blir kväll kasta på sig en hoodie. Grillkvällar, fest utomhus natten lång, bada osv. 


Hämtat ut medicin

Hej!
 
Har plockat upp lite i lägenheten på morgon och har varit och hämtat ut medicin och nya ögondroppar till skrutten. Då får det gå ca 8 dagar sen ska hon in och spola ur ögat ännu en gång. 
Jag hoppas verkligen att det ska bli bra denna gång, vore skönt att slippa fram och tillbaka till vetrinären.
 
Just nu ligger jag och kikar lite på geordie shore. 
 
 Hejs♥

Update

Hoppsan!

Insåg just att jag inte skrivit något inlägg sedan jag landade i Sverige. 
Nog för att jag inte haft mycket att skriva om.

Fast i helgen, så har vi äntligen fått igång nya "pizzerian". Kan egentligen inte kalla det pizzeria efter som den heter Buffys restaurang och sportbar, och det finns så mycket mer än pizza. Eller ja, snart iaf. Husmanskosten kommer igång på onsdag tror jag det var.

Men det var lite spännande att testa "något nytt" efter ca 5år på samma ställe. Och att vi har alkoholrättigheter och en bar är jätteroligt. 

Tog aldrig några bra bilder men ska komma ihåg att göra det. Här är iaf baren inifrån.

Hejs!
plusikassan.se