Daddy day careMovie of the day: Daddy day care

Nu blir det ännu en film med Eddie Murphy, men det kan inte hjälpas.
Eddie och hans fru ska ta deras son till ett dagis. Dom åker och kollar på ett, jätte stort och som verkar vara riktigt strikt. Det är riktigt dyrt och så får Eddie sparken från jobbet. Då måste dom åka runt i kvarteren och kolla på andra dagis, men hittar inte något som verkar bra, då kommer dom på den smarta idén att starta ett eget dagis. HERRE GUD.. Se hur det går.
Coming to AmericaMovie of the day: Coming to America


En riktigt bra film med Eddie Murphy som huvudrollen. Den är lite gammal men hur kan man inte gilla Eddie Murphy? Han är iaf prins av Zamunda och håller på att bli bortgift men åker till Queens för att hitta sig en fru han verkligen gillar. Så han spelar fattig och tar ett jobb på McDowell's för att vara nära chefens ena dotter..
Så se om prinsen får sin prinsessa ;)Center stage turn it up


Movie of the day: Center stage turn it up

En film om en självlärd tjej (Kate Parker) som lämnar Detroit och åker till the American Ballet Academy. Hon söker men kommer inte in. Istället får hon jobb på en klubb efter att hon fått igång stämningen på dansgolvet. Kate har även en lillasyster som är 13 år och tror på sin storasyster mer än något och Kate har inte nog med hjärta för att tala om att hon inte kom in..

10 things I hate about you


Movie of the day: 10 orsaker att hata dig

Den handlar om en kille som blir börjar en ny skola och faller pladask för en tjej. Problemet är bara tjejens överbeskyddande pappa. Tjejen (Bianca) har också en syster som är lite av en outsider som inte alls bryr sig om killar. Så pappan gör en deal. Bianca får göra det som Kat gör.
Då kommer killen på att han ska få någon att betala killen för att gå ut med Kat.

Se filmen så får ni se, REKOMENDERAR DEN STARKT!
Honey!


Movie of the day: Honey

Jessica Alba har huvudrollen i denna Dansfilm. Trodde inte att hon skulle dansa så bra som hon gjorde men hon var faktiskt rätt duktig! Hon har jobb på en klubb och sedan får hon jobb som koregraf.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om filmen, men jag tycker att den är värd att se.
+ Att det är med världens sötaste lillgrabb som heter Raymond. 8 år och jätte liten.Step up 1 & 2Step up 1 & Step up 2.

Två sjukt bra dansfilmer. Jag älskar verkligen dansfilmer och komedier. Det lär ni märka. Men jag ska försöka att variera mig lite när jag tipsar om filmer.

Men båda filmerna har lite samma handlig. Dom bor fattigt och kommer in på MSA, En jättefin dansskola. I båda filmerna har dom lite problem med gäng och sådanna saker. Men Båda filmerna är heltklart sevärda.


LATER! ♥

The whole nine yards


The whole nine yards.
En film om en tanläkare som får en ny granne. Denna granne råkar dock vara föredetta seriemördaren Jimme the tulip. Tack vare sin fru blir Oz som tandläkaren heter indragen i en härva av saker han inte ville ha något med att göra
. Det är lite av en "action"/komedi. Jag tyckte att den var jätte bra. Så den rekomenderas, STARKT!


Ny kategori - Movie of the dayJag ser ju ganska mycket på film. Så varför inte börja tipsa om filmer här.
Tänkte börja med :

The Hangover

En film om 4 killar som ska till Vegas och ha en svensexa. Slutar med att dom vaknar upp utan att minnas något alls som hände kvällen innan, brudgummen är borta, det är en tiger i badrummet och ett gråtande spädbarn på deras hotellrum.
Så nu ska dom försöka komma på allt som hänt kvällen före.

Resten får ni se själva.Men nu ska jag dricka min varma choklad och se ännu en film.

Pussar!plusikassan.se