Jagad av hundar

 
God kväll!
 

Sitter just nu med en varm kopp te i soffan och tittar på Jagad av hundar. Jag skulle aldrig kunna vara med i det spelet. Kanske om jag fick vara den som sprang först, men fy vad obehagligt ändå.
 
Slutade jobbet kl 16 idag och åkte hem och städade lite. Börjar snart ha lite ordning här hemma men det är ändå mke kvar att få till innan allt känns klart. 
Efter jag hade städat så lagade jag lite middag och tog mig sedan en power walk. Är chockad att jag klarade det, jag som är så mörkrädd. Dock var inte mörkret det värsta idag, det var isen! Riktigt halt ute just nu.
 
Hann till och med se några solstrålar idag på jobbet. 
 
 
 
Ha en bra kväll! ♥

Första riktiga snön

Hallå!

Nu har första snön lagt sig. När de första snöflingorna börjar falla på olika orter här omkring och man börjar posta detta överallt. För mig som då hatar snön, känns det som ett fenomen som ska vara extremt ovanligt. Man säger "här är det iaf ingen snö" och tänker att man kanske slipper det i år.
Fast så är tyvärr sällan fallet. Men nu är det dags att ha iskalla bilar på morgonen som ska skrapas och sopas...

Nej jag är inte redo för detta!!! 

Passande nog gjorde jag en paradis inspirerad manikyr igår.
Drömmer mig bort till varmare breddgrader.

Nu blir det att återgå till städning. 
Ha en bra dag❤️

 

Stolt!

God kväll.
 
Sitter just nu i soffan hos mamma och kollar på Simpsons.
Känner mig ganska stolt idag. Sov i sängen på första gången på väldigt länge (har inte vågat för att jag varit rädd) och nu är jag och lånar tvätttstugan här vilket betyder att jag måste gå ner ensam i källaren. Något som jag har väldigt svårt för, men Zoe får följa mig ner som stöd. 
 
Så nu är det dags att springa ner och tömma maskinen. Sen blir det en prommenad med skrutten innan Jagad av hundar börjar. 
 
Bild på Zoe tagen någon vecka sen♥
 
Ha en bra kväll!
plusikassan.se